Language: English | Nederlands | Français | Italiano | Español   Liège - Bastogne - Liège    
 

 Server time: 17 Dec 2018 21:18:18 CET
Homepage   |   Games  |   Kalender   |   Aanmelden  
 /  0
Nieuws en Media

WELKOM bij VOORJAARSCOMPETITIE 2018
Geschreven door DZI (2017-11-02 16:46)

Als je de koersweercondities even buiten beschouwing laat, dan is het altijd spannend, in de lente. Het wieler-seizoen start voor ons altijd pas echt als de Omloop het Nieuwsblad op het programma staat. Dit jaar is de 24e februari met rood omcirkeld door alle pro renners. Dat zou ook het geval bij jou moeten zijn omdat dit tevens de start van deze Voorjaars Competitie bij CyclingFever.com betekent!

Eén van de problemen bij het organiseren van een leuke Voorjaars Competitie is het grote aantal UCI WT koersen. Vele klassiekers zijn in recente jaren gepromoveerd tot WorldTour race en deze zijn sowieso in de WT Competitie opgenomen. Toch denken we een goede oplossing voor dit probleem gevonden te hebben. In deze editie hebben we twintig koersen voor je, waarvan er negen niet in de World Tour zitten. Da's bijna de helft en die koersen zijn toch wat minder bekend bij de volgers. GP Industria, Dwars door Drenthe en Tro-Bro Léon hebben zelfs nog nooit eerder op onze koers-agenda gestaan, waardoor het competitie element sterker dan ooit is.

We hebben dit jaar gekozen om de beste vijftien uitslagen in de ranking op te nemen, mede omdat we nog niet eerder zoveel races binnen dit programma hebben opgenomen, maar ook om verlate spelers een goede kans te geven om vijftien scores in de uitslagenlijst te halen.
Dus in het kort: een leuke agenda, een avontuur in Italië, de Vlaamse heuvels, meer kasseien en de Ardense heuvels liggen klaar. Twaalf renners te selecteren voor iedere koers. Simpel. Dat de beste speler mag winnen!
Reacties
Nog geen reacties geplaatst